Alice

Alice: Internet en vaste Telefonie

Alice abonnementen

Internetprovider Alice is in Nederland op 16 augustus 2007 gestart met het aanbieden van internet- en telefoniediensten. Verder is de internetprovider actief in Italië, Duitsland en Frankrijk en heeft ze momenteel meer dan tien miljoen klanten. Alice is een succesvol internationaal breedbandmerk dat in Italië en Duitsland wordt geleverd aan meer dan 10 miljoen mensen. Inmiddels heeft Alice zich ook in Nederland bewezen en in de komende periode zal zij fors verder gaan groeien. Alice wordt geleverd vanuit InterNLnet BV in Nijmegen, de op een na oudste Internet Service Provider van Nederland.

Alice staat graag in de spotlight met haar duidelijke aanbod voor internet en bellen. Maar ook met tal van andere leuke initiatieven.Alice biedt diensten die allemaal dezelfde overeenkomst hebben: ze zijn helder, eenvoudig en u hoeft geen contract af te sluiten. Want zo duidelijk is Alice. Alice maakt het u graag makkelijk. Het aanvragen, aansluiten en het gebruik van een Alice Internet en/of Alice Telefonie is eenvoudig.
 

Controleer postcode

sluit postcode check

Voordat u dit abonnement kunt bestellen dienen we te controleren of het product op uw postcode beschikbaar is. Vul uw postcode en huisnummer in hieronder in en klik op check.